Om företaget

Februari 2019 förvärvade EITAB Gruppen Norbergs Plåtslageri Handelsbolags verksamhet, verkstad och maskiner av Tommy Hulth och ombildade verksamheten till ett aktiebolag.
​​​​​​​
Norbergs Plåtslageri HB startades 2003 av Tommy som har drivit plåtslageriet framgångsrikt fram till försäljningen 2019.
Tommy jobbar vidare i den nybildade verksamheten och hjälper ny som gamla kunder.
  

Norbergs Plåtslageri AB är ett byggföretag med fokus plåtarbeten, vi åtar oss små som stora uppdrag.

Vi skräddarsyr våra tjänster efter varje kunds specifika önskemål.
Vi anlitas av kunder inom alla olika områden allt från privatbostäder, fastighetsbolag, industrin och till andra byggföretag.

Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners. Vi nöjer oss aldrig utan siktar alltid lite högre för att överträffa kundens förväntningar.

Hos oss finns det lilla företagets korta beslutsvägar och närhet till kunden. Som kund hos oss kan du oavsett uppdragens storlek alltid räkna med vårt engagemang genom hela byggprocessen. Våra uppdrag kan gälla allt från enskilda fönsterbyten till nybyggnationer av större fastigheter, men vår noggrannhet är alltid densamma.


Vårt arbetsområde:

Med en stark lokal förankring i Norberg och vår närhet till Avesta, Fagersta, Hedemora, Västerfärnebo och Salbohed så är det vårt naturliga arbetsområde.

Vi kan erbjuda kostnadsfria offerter, arbeten på fast pris samt löpande timdebitering.

Norbergs Plåtslageri AB vill vara det självklara förstahandsvalet för våra återkommande kunder.