Avlopp & Markarbeten

EITAB Byggservice AB utför alla typer av markarbeten alltifrån den lilla finplaneringen av gräsmattan, stensättning och stödmur till grovplaneringar av större tomter. Schaktning och iordningställning av mark inför byggnation och grundläggning. Ibland behövs tomten byggas upp och höjas och ibland behövs den schaktas ur och sänkas för att komma till önskad nivå och utseende.
​​​​​​​
​​​​​​​

Enskilt avlopp.

​​​​​​​
EITAB Byggservice AB:s målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för dig att förbättra ditt enskilda avlopp, från ett till flera hushåll, föreningar, stugbyar mm.

Vi erbjuder olika slags tekniklösningar; markbaserad avloppsrening (slamavskiljare, fosforfällor, markbäddar mm) men även modernare avloppsrening som minireningsverk.

Vi erbjuder även lösningar med sluten tank, pumpar och pumpstationer med mera. Allt detta ger oss möjlighet att rekommendera de lösningar som lämpar sig bäst för just dina specifika önskemål och för tomtens förutsättningar.

När du tar kontakt med oss bokar vi in ett kostnadsfritt besök hos dig. Under besöket tittar vi på avloppet skick och utformning och berättar vilka åtgärder vi rekommenderar. Vi använder alltid produkter av kända fabrikat från ledande leverantörer. Eftersom ditt nya avlopp ska hålla i många år används självklart de bästa produkterna. Tillsammans går vi igenom olika val av produkter som passar bäst till just ditt avlopp. Efter besöket återkommer vi med en kostnadsfri offert. När du godkänt och undertecknat offerten, utformar vi en arbetsorder innehållande exakt det vi kommit överens om. Vi arbetar alltid med fasta priser. Som fastighetsägare vill man undvika överraskningar.

Vi vill alltid genomföra uppdraget effektivt och under så kort tid som möjligt – utan att tumma på kvalitet. Därför planerar vi alltid våra projekt in i minsta detalj. Från första spadtaget på det nya avloppet ska arbetet sedan gå som på räls.


Ekonomi:


Investeringskostnaden för en väl fungerande, miljögodkänd avloppslösning är en stor investering. Men du gör ändå en bra affär, speciellt om du uppgraderar från en gammal, bristfällig anläggning. Marknadsvärdet på din fastighet stiger definitivt och du gör en bra insatts för miljön.